Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Your address will show here +12 34 56 78
Termeni si conditii de utilizareDe accesare/utilizare/cumparare de pe site-ul www.smartkeyromania.ro
Site-ul www.smartkeyromania.ro este proprietatea EMPRESA & GM SRL, cu sediul in str. Avram Iancu nr. 456 D, Floresti, Cluj, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J12/3059/2014, Cod Unic de Inregistrare 337244778, numar de inregistrare in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal: 1014, numar de telefon +40756317681, adresa de e-mail  Smartkeyromania@yahoo.com .
Accesarea/navigarea/folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos, precum și acceptul utilizatorilor ca datele lor personale să fie păstrate și prelucrate de către EMPRESA & GM SRL. Informațiile pe care ni le transmiteți sunt tratate cu maximă confidențialitate și exclusiv în scopurile pentru care au fost colectate.. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Societatea EMPRESA & GM SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara notificare prealabila. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si conditii".
Acest site este dedicat utilizarii atât de catre persoanele fizice cât și de cele juridice.
1. Informatii personale
Prin accesarea/continuarea navigării pe site, confirmați faptul că sunteti de acord ca furnizarea serviciilor si/sau a produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii necesare in vederea operarii comenzilor plasate.
2. Securitatea datelor personale
Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate de catre EMPRESA & GM SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail,posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare si realizarea de rapoarte statistice.
Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.
Datele furnizate sunt strict confidentiale. EMPRESA & GM SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii, cu exceptia transferului lor catre societatile care proceseaza platile, si sa le utilizeze exclusiv in vederea derularii relatiei comerciale dintre client si EMPRESA & GM SRL .
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.
EMPRESA & GM SRL informeaza Clientul ca dispune de drepturile prevazute de Regulamentul UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de rectificare, dreptul de restrictionare a prelucrarii, dreptul de stergere dreptul de portabilitate a datelor si dreptul de opozitie, pe care le poate exercita printr-o
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.smartkeyromania.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.smartkeyromania.ro , VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.smartkeyromania.ro  SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.
3. Copyright
Intregul continut al site-ului www.smartkeyromania.ro  - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea EMPRESA & GM SRL si/sau a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul EMPRESA & GM SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Produsele oferite spre vânzare în cadrul site-ului sunt produse after market, responsabilitatea privind respectarea condițiilor legale în ceea ce privește reproducerea modelelor/siglelor/designului etc., revenind în totalitate producătorilor.
4. Accesul la site
EMPRESA & GM SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Empresa & Gm SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.
5. Preturi
Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga costurile de livrare sau taxe suplimentare de instalare la colaboratorii parteneri.
Termenul de valabilitate al preturilor si ofertei este cel mentionat pe site-ul oficial www.smartkeyromania.ro
6. Plata produselor
Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor (Ramburs).
Empresa&GM SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans prin factura proforma.
Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre EMPRESA & GM SRL la adresa de e-mail Smartkeyromania@yahoo.com  Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul EMPRESA&GM SRL. In cazul in care plata se face online, prin intermediul cardului de credit/debit, este necesar sa completati un formular corespunzator. Daca tranzactia prin card este reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda.
In cazul in care suma achitata in avans este mai mare decat valoarea produselor comandate, se va restitui clientului diferenta de bani. In cazul in care suma achitata in avans este mai mica decat valoarea produselor comandate, clientul va trebui sa achite diferenta de bani, produsele urmând a fi livrate după încasarea de către EMPRESA&GM SRL a acestei diferențe.
7. Livrarea produselor
Livrarea produselor se va face oriunde in Romania, conditia pentru livrare gratuita este aceasa sa nu existe km suplimentari, conform politicii firmei d ecurierat, costul km suplimentari urmând a fi acoperit de catre client.
Livrarea este gratuita pentru orice comanda, cu conditia sa respecte prevederile km suplimentari.
Nu este necesar achitarea transportului daca cheia se monteaza la unul din colaboratorii nostri.
Livrarea se va efectua in maximum 3 zile lucratoare de la data platii.
Empresa&GM SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Empresa&GM SRL care includ: actiuni guvernamentale, impedimente de forta majora, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile, incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve.
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, curierul nostru va reveni de cel mult inca doua ori, dupa care comanda va fi returnata, clientul urmand sa suporte costurile unei noi expeditii, indiferent de valoarea produselor comandate.
In baza serviciului de livrare flexibila Empresa&GM SRL transmite comanda clientului in termenul agreat conform alegerii sale, cu exceptia aparitiei unei situatii speciale. In cazul in care Empresa&GM SRL  nu va putea onora comanda in intervalul ales de client datorita unor situatii speciale livrarea se va face in conditii standard. Prin situatii speciale intelegem, cu titlu de exemplu, dificultati tehnice care pot duce la neinregistrarea comenzii in sistemele informatice sau netransmiterea ei in timpul agreat, neprestarea serviciului de catre curier din cauza conditiilor meteo nefavorabile sau a altor cazuri de forta majora specifice acestui tip de activitate (accidente rutiere, blocaje in trafic etc.).
Empresa&GM SRL nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate. Empresa&GM SRL va informa Clientul despre indisponibilitatea produsului.
Cu acordul Consumatorului, Empresa&GM SRL poate livra un produs sau serviciu similar de o calitate si pret echivalente cu cele solicitate initial in cazul indisponibilitatii produsului sau serviciului comandat. In caz contrar se va recurge la rambursarea de catre Empresa&GM SRL. a sumei platite de catre Client intr-un termen de maximum 7 zile calendaristice. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi fata de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.). Empresa&GM SRL  si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.
Empresa&GM SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre producători.
Empresa&GM SRL isi asuma responsabilitatea sa repare produsele pe perioada duratei de garanție stabilită conform legilor in viagoare.
8. Dreptul de retragere
Empresa&GM SRL respecta drepturile conferite de lege consumatorilor. Clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la data confirmarii incheierii contractului. Pachetul returnat va fi trimis complet, continand toate accesoriile aferente produsului.
Empresa&GM SRL va rambursa toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea Clientului nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a Clientului.
9. Returnarea produselor
Clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.
In cazul retragerii din contractul incheiat prin mijloace de comunicare la distanta in termenul legal de 14 zile calendaristice de la momentul primirii echipamentului, Clientul se obliga sa returneze catre Empresa&GM SRL intregul pachet achizitionat sau sa ajunga la colabratorul care a facut modificarea produsului. Plata transportului va fi suportata de catre Empresa&GM SRL
Nu se vor putea returna produsele in situatiile in care:
produsele utilizate sunt in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, 
supunerea la variatii mari de temperatura si presiune,
socuri mecanice, 
manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.)
setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.
10. Garantia produselor
Toate produsele comercializate de Empresa&GM SRL beneficiaza de garantie pentru o perioada de un an de la data achizitiei. Orice lipsă de conformitate a produselor aparute în acest termen va fi soluționată în termen de 15 zile de la momentul la care consumatorul informează Empresa&GM SRL cu privire la acestea, cu limitările prezentate în continuare.
Nu vor beneficia de garanție produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor, dacă acestea se datorează unor intervenții neautorizate ori depozitării, manipulării sau utilizării neconforme cu prescripțiile producătorului sau vânzătorului.
Pentru a benefia de garanție, consumatorul trebuie sa prezinte produsul reclamat ca și defect împreună cu dovada achizitionarii acestuia.
Dispozițiile prezentului articol se completează cu dispozițiile legale privind conformitatea bunurilor vândute, independent de faptul că sunt însoțite sau nu de un certificat de garanție la momentul vânzării.
11. Limitarea răspunderii
Empresa&GM SRL nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe SITE, care nu se datorează culpei sale.
În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat încă.
Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate/puse la dispoziție de producători/furnizori și Empresa&GM SRL nu-și asumă răspunderea pentru corectitudinea acestor informații.
Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile în limita stocului fizic existent. În cazul epuizării stocului, comanda va fi anulată, clientul urmând a fi notificat în acest sens de către reprezentantul Empresa&GM SRL. Pentru comenzile achitate se va proceda la restituirea contravalorii în contul din care a fost efectuată plata.
Imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod datorită modificării caracteristicilor sau design-ului, fără notificare prealabilă de către producători.
Empresa&GM SRL nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul în care acestea sunt cauzate direct sau indirect de nerespectarea Termenilor și condițiilor.
Empresa&GM SRL nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării Site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe Site.
Empresa&GM SRL nu răspunde pentru defecțiuni tehnice ale rețelei/echipamentelor ce aparțin operatorilor de telefonie mobilă/procesatorului de plăți, etc.
12. Litigii
Orice litigiu va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.
Produsele publicate pe site pentru vânzare sunt oferite dupa cum sunt prezentate acolo și in limita stocului disponibil. EMPRESA&GM SRL nu ofera nici o garantie suplimentară față de angajamentele din prezentul document, nici în mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.
13. Baza legală
Prezentele ”Termeni și condiții” au fost redactate în baza, și se completează, cu următoarele dispozițiile legale:
-OG 21/1992 privind protectia consumatorilor;
-OUG 140/2021 privind anumite aspecte referitoare la contractele de vanzare de bunuri;
-Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic;
-OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative;
-OG 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piață;
-OUG 58/2022 privind modificarea si completarea unor acte normativedin domeniul protecției consumatorilor
-orice alt act normativ cu impact asupra activității derulate prin intermediul site-ului.
Prezentul document a fost actualizat la data de 04 oct. 2022
en_GBEnglish (UK)